JSL – Pokvaren praznik fudbala

Ovo je stav navijača Slobode iz Užica, o meču Sloboda – Crvena zvezda 1:2 (1:0)

Ako i Vi želite da pišete o Vašim omiljenim klubovima, kontaktirajte nas.

Izuzev prečke Mudrinskog na početku, Zvezda nije ništa pokazala. Sloboda je kontrolisala utakmicu sve vreme i da su Tijago i Purić bili imalo koncentrisaniji, domaći bi završili posao na vreme.

O sudiji

Do kobnog 80. minuta čovek je podelio kartone sledećim igračima Slobode: Ćulibrku, Mariću, Beljiću, Ranđeloviću, Tijagu.Naslućivalo se da je samo pitanje trenutka kad će nekome dodeliti i drugi žuti. U 85. minutu, korner nije postojao, ali je onda mahač Kaurin iz Subotice pokazao na korner, Slavko Marić iziritiran konstantnom krađom prigovara, a Majo Vujović ga bez razmišljanja šalje pod tuš. Posle toga dva kiksa Rankovića, naši igrači su pali skroz i Zvezde je pobedila.

Drugi gol Zvezde iz čistog ofsajda, uz faul Mudrinskog u napadu. Uostalom, postoji i snimak.

Na kraju glavni utisak, sa severa kreće skandiranje: “Tole lopove”  i “Žalite se Toletu”, dokceo stadion zviždi. Ne znam kako neko ko navija za Zvezdu ima obraz da priča o bilo čemu.

Za kraj, po okončanju meča, Dragan Džajić izlazi sa zapadne tribine i užurbano ide ka automobilu a hiljadu ljudi sa nervnog odeljenja (Slobodin “Zapad”) viče: “Drž’te lopova.”

Komentari