Kakav obrt: Petković umesto u Partizanu, završio u Crvenoj Zvezdi !

Marko Petković, dosadašnji igrač OFK Beograda i mlade reprezentacije, neće potpisati za Partizan već će karijeru nastaviti u Crvenoj Zvezdi !

Iako ovu vest još uvek niko iz Crvene Zvezde zvanično nije potvrdio, priča oko prelaska desnog beka OFK Beograda je praktično gotova stvar, a ugovor će biti overen sutra ili najkasnije u sredu.

OFK Beograd je prihvatio ponudu Partizana od pre par dana, ali želja igrača je bila da karijeru nastavi na Marakani, što je bilo i presudno u ovim pregovorima. Petković je juče imao zakazan lekarski pregled sa crno belima, ali se nije pojavio, već je obavestio čelnike Partizana, da nije zainteresovan za prelazak u redove crno belih, koji su ga na zvaničnom sajtu već predstavili kao novog igrača svog kluba.

Crvena Zvezda je i prošle sedmice bila veoma blizu potpisa sa Petkovićem, ali je zbog nesloge članova uprave, transfer propao, što je Partizan iskoristio i poslao OFK Beogradu slične uslove kao i Crvena Zvezda.

Sve u svemu, Petković je ovim potezom dodatno podgrejao ionako vrelu atmosferu koja vlada između večitih rivala, tako da nas bez sumnje očekuje još uzbuđenja u taboru večitih do samog kraja prelaznog roka.

Komentari