KK Crvena zvezda: Podrška za vaterpoliste

“Crveno-beli vaterpolisti nebrojano puta bili su velika podrška košarkašima Crvene zvezde Telekom. Na oduševljenje navijača, Zvezdini vaterpolisti su često bili gosti na utakmicama košarkaša i zajedno su se radovali posle pobeda i tugovali nakon poraza. Saradnja dva kluba iz Zvezdine porodice sportova je na zavidnom nivou i zato KK Crvena zvezda Telekom želi da pruži maksimalnu podršku vaterpolo klubu posle nezaslužene eliminicije iz Lige šampiona.

Vaterpolisti Crvene zvezde zbog svog odnosa prema igri, grbu koji nose na kapicama, prikazane borbenosti i zalaganja treba da budu ponosni. Jer, posle onako blistave igre i ubedljive pobede nad slavnim Pro Rekom u fantastičnom ambijentu na bazenu Tašmajdan učinili su ponosnim sve one koji vole Crvene zvezdu. Žal svakako ostaje što im je sreća okrenula leđa u ruletu sa peterca i što neće biti u prilici da brane titulu prvaka Evrope, ali igrači, stručni štab i članovi rukovodstva vaterpolo kluba ne treba da tuguju jer su još jednom pokazali veliki kvalitet i na pravi način predstavljali Crvenu zvezdu u Evropi.

KK Crvena zvezda Telekom želi mnogo sreće vaterpolistima crveno-belih u nastavku sezone u pohodu na trofeje u nacionalnom šampionatu i kupu.”

Stoji u saopštenju košarkaškog kluba Crvena zvezda telekom.

Komentari