KK Crvena zvezda Telekom: Zamenite sezonske ulaznice za tribine na vreme!

KK Crvena zvezda Telekom još jednom apeluje na sve vlasnike sezonskih karata za tribine A, B, C i D da na vreme izvrše zamenu svojih godišnjih karata. Zamena sezonskih ulaznica za tribine je obavezna posle odluke uprave kluba da vlasnici godišnjih karata za tribine za utakmice u Kombank areni umesto na nivou 400, budu smešteni na nivou 200. Iz tog razloga morale su da budu odštampane nove karte sa novom numeracijom sektora i novim barkodovima. Kako bi svi vlasnici sezonskih karata za tribine mogli da uđu u dvoranu i kako ne bi bilo problema sa očitavanjem njihovih barkodova, neophodno je da izvrše zamenu. Zamena se vrši na blagajni stadiona FK Crvena zvezda od 10 do 20 sati.

Takođe, podsećamo sve navijače da je od ponedeljka počela prodaja ulaznica za meč prvog kola D grupe Evrolige sa Lokomotivom Kuban. Za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje, a o tome svedoči podatak da je za nekoliko sati prodaje prvog dana kupljeno čak 7000 karata. Ulaznice za meč sa ekipom iz Krasnodara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar, knjižare Delfi i još 150 prodajnih mesta širom Srbije) kao i na blagajni Marakane od 10 do 20 sati. Dodatne informacije o prodaji ulaznica možete dobiti i putem telefona 0900 11 00 11 (cena poziva iz fiksne i mobilne mreže iznosi 48 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva).

Za meč sa Lokomotivom Kuban u Kombank areni biće obezbeđena posebna mesta za osobe sa invaliditetom, a sve dodatne informacije mogu se odbiti putem e-mail adrese [email protected].

Komentari