“Klub prijatelja” sakupio 1 milion dinara za KK Partizan

Košarkaški klub Partizan, koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, dobio je donaciju u vrednosti od milion dinara od navijača i prijatelja kluba.

Ova grupa, koja pod imenom “Klub Prijatelja”, postoji još od 2010. godine, okupila je na jednom mestu sve navijače i simpatizere kluba, koji na ovaj način, pored podrške klubu imaju mogućnost da pomognu i finansijski, uplatom novčanih sredstava na račun kluba. Od 2010. godine pa do danas sakupljeno je nešto više od milion dinara, a KK Partizan je objavio na svom zvaničnom sajtu imena svih ljudi koji su odlučili da doniraju novac klubu.

Novac koji je prikupila ova organizacija, možda neće rešiti nagomilane finansijske probleme, koji potresaju naš najtrofejniji košarkaški klub, ali će mu svakako olakšati funkcionisanje u narednom periodu. KK Parizanu je račun do skoro bio u blokadi, a Danilović i Vujošević su početkom prošlog meseca apelovali na državne organe, konkretno na Aleksandra Vučića, da im pomognu u deblokadi kako bi se izbegao najgori mogući scenario. Račun kluba je u međuvremenu odblokiran, tako da će klub moći, koliko toliko, normalnije da funkcioniše u narednom periodu.

 

Komentari