Knežević napustio Voždovac, stigao Supić

Voždovac je u ovom prelaznom roku doživeo brojne promene, a najsvežija je odlazak dosadašnjeg rezervnog golmana, Marka Kneževića, i dolazak Nemanje Supića iz Novog Pazara.

Marko Knežević, dosadašnji član Voždovca, odlučio je da promeni sredinu nakon šest meseci bez dobijene šanse i da fudbalsku sreću potraži na nekom drugom mestu. Knežević je na kraju jesenjeg dela sezone 2012/13. bio proglašen za najboljeg golmana Super lige u izboru pratilaca našeg sajta, tako da nema sumnje da će biti zainteresovanih za njegove usluge, iako je prethodnu polusezonu presedeo na klupi.

Što se golmana tiče, Voždovac je u ovoj polusezoni napustio i mladi reprezentativac Nikola Perić, koji karijeru nastavlja u Jagodini, u trenažnom procesu sa “Zmajevima” je već uveliko Zoran Popović, golman koji je boje ovog kluba branio i u Prvoj ligi Srbije, a od danas član Voždovca je i Nemanja Supić, iskusni golman koji je u jesenjem delu sezone branio boje Novog Pazara. Supić je već bio na golu Voždovca, u sezoni 2007/08, pa mu ovo predstavlja povratak u klub.

Komentari