Ko se to divi projektu “Partizan.Tesla.tc” ?

Partizan.Tesla.tc, na koji su iz sadašnje uprave Partizana mnogo ponosni. za koji sa velikim zadovoljstvom ističu da ga želi ceo svet, koji je takođe predstavljen pre nekoliko dana na stadionu Santijago Bernabeu. Zamišljen je kao projekat posvećen navijačima, koji omiljeni klub treba da približi baš njima, navijačima. Na prvi pogled izgleda kao nešto za ponos, možda i jeste ljudima kojima Srpski nije maternji jezik.

Link

Dok malo bliže ne zagledamo unutar projekta, sve to izgleda zaista lepo, međutim, da li je zaista? Nije. Osobi iz inostranstva, koja istoriju Partizana ne poznaje, ovo može zaista izgledati divno, ali kada se malo bliže upoznate sa Partizan.Tesla.tc lako ćete doći do zaključka da je sklopljen na brzinu i bez mnogo pažnje.
Tako je naprimer, Danko Lazović reprezentativac Kameruna, koji je odigrao dve utakmice za nacionalni tim “svoje” zemlje, koji je u Partizan došao iz Hapoela. Što je zapravo bio Erik Đemba Đemba. Neozbiljnosti tu nije kraj.

LINK

Tako dolazimo do drugog podatka, da je trener kluba Marko Nikolić, ili ipak Vuk Rašović?
Osim slike i imena na vrhu, svi ostali podaci pripadaju nekadašnjem treneru Partizana Vuku Rašoviću. Propust bi koliko toliko bio prihvatljiv, da  trener nije promenjen pre nešto više od 3. meseca. Bilo je dosta vremena da se ova greška ispravi. Ali ni tu nije kraj, u biografiji Miroslava Vuličevića stoji cela biografija mladog Marka Živkovića.

Poražavajući podatak, za ceo Partizan je i taj da je ovaj projekat pre samo par dana “oduševio” upravu Real Madrida, Snežana Filipović je čak uspela da ovaj projekat i proda Realu, koji ga je oduševljeno prihvatio. Tako bar tvrdi gospođica Filipović, jer za njenu posetu, još manje za prihvatanje ovog projekta, ne postoji podatak na zvaničnom sajtu Reala.

Komentari