Kombank Arena spremna za spektakl

Tek što je legendarna belgijska grupa Vaya Con Dios odsvirala poslednje taktove na svojoj oproštajnoj turneji i napustila Kombank arenu, u jednoj od najvećih dvorana u Evropi počela je priprema za evroligaški duel Crvene zvezde Telekom i Lokomotive Kuban.

Još tokom noći razmontirana je bina i kompletna rasveta, a u popodnevnim satima krenulo se sa montiranjem parketa, postavlljanjem koševa i demontiranjem stolica na severnoj tribini na nivou 400, gde će biti smeštene najvatrenije pristalice crveno-belih.

Takođe, primetno je bilo i veliko interesovanje za kupovinom karata o čemu svedoči i slika koja je fotografisana oko 14 sati i 30 minuta na biletarnici Komabnk arene. Svi očekuju da će Kombank arena u četvrtak od 19 sati, kada je zakazan početak utakmice sa ekipom iz Krasnodara, biti puna pa su oni najrevnosniji na vreme poželeli da razervišu svoje mesto. Treba istaći i da su na ostalim prodajnim mestima Eventima bile primetne gužve.  Prvi trening, crveno-belih u Kombank areni biće održan u utorak, a gosti iz Rusije će u Beograd doputovati u sredu u 23 sata i pred utakmicu će imati samo jednočasovni trening na dan meča.

Komentari