“Koš za sreću”, misija uspela!

Udruženje mladih “Večernja škola” i Sportsko leto Fontana su na terenima istoimene manifestacije uspešno organizovali revijalni humanitarni meč poznatih, bolji su bili “plavi” koji su pobedili rezultatom 46:41.

Okosnicu “plavih” činile su mladost i iskustvo na centarskoj poziciji, legendarni srednji bloker Andrija Gerić i mladi prestonički DJ Luka Milošević. Gerić je za vreme provedeno na parketu stvarao mnoge probleme odbrani “crvenih” i postigao je osam poena. Najkorisniji igrač ovog humanitarnog meča bio je DJ Luka sa 11 poena. Na pobedu “plavih je dosta uticao i fristajler Triki koji je imao pregršt fenomenalnih poteza, asitencija i četiri poena.

“Sve je prošlo fenomenalno i pre svega mi je drago što sam bio deo ekipe. Nadam se da će se tradicija ovog turnira nastaviti, da će naredne godine biti još bolje i da ćemo, ako kiša bude opet pravila probleme, igrati u Pioniru (smeh)”,

rekao je Nemanja Blažić “Triki”.

Predvodnik “crvenih” bio je košarkaš Lijetuvos Ritasa Stevan Jelovac koji se nije u tolikoj meri fokusirao na koš koliko na proigravanje saigrača, pa je meč završio sa osam poena. Najviše poena u toj ekipi je postigao rukometaš Ognjen Kajganić, devet, i to sve u prvom poluvremenu. DJ Sale L je postigao osam poena, dok je bivši košarkaš Marko Maksimović dao šest.

U revijalnom takmičenju u šutiranju trojki dama, pobedu je odnela “Mis Junivers 2014” Anđelka Tomašević koje je jedina u toj konkurenciji uspela da pogodi šut. Sem Anđelke koja je bila najbolja, učestvovale su još modna blogerka Zorana Jovanović, voditeljka i glumica Kristina Radenković i voditeljke Mina Pavlović i Dušica Miljuš.

Plavi: Z. Kesić 10, Tricky 4, A. Gerić 8, P. Lazić 2, Ž. Stepanov 4, L. Milošević 11, L. Milunović 2, O. Stambolović, V. Vuksanović 4, Stefan THCF 2.

Crveni: M. Mandić, Žobla, N. Nešić 4, A. Maričić 2, Škabo 2, O. Kajganić 9, Sale THCF 8, Bore THCF 2, S. Jelovac 8, M. Maksimović 6.

Ukupan rezultat je bio 46:41 za “plave”.

Komentari