Košarkaši Partizana takođe pomažu ugrožene

Prvotimci Partizana NIS, koji su prethodnih dana samoinicijativno odnosili pomoć u prihvatne centre širom Beograda, danas su svi zajedno otišli do Kombank Arene kako bi isporučili deo neophodne količine vode za ugrožene ljude. „Voda Vrnjci“ daje dugogodišnju podršku crno-belima, ovoga puta udružili su se za viši cilj. Košarkaši kluba iz Humske su istovarili kamion vode zajedno sa volonterima, koji predano rade na razvrstavanju svega što u Arenu stigne tokom svakog sata. Formirali su lanac i svi kao jedan, brzo završili veliki posao.

IZVOR: http://www.kkpartizan.rs/

Košarkaši kluba iz Humske posetili su i unutrašnjost Kombank Arene, mesto koje je pretvoreno u ogromni centar za razvrstavanje svega što od pomoći stigne. Ambijent koji se potpuno razlikuje od onoga čemu su crno-beli prisustvovali tokom utakmica u najvećoj hali na Balkanu tokom ove sezone. Šarenilo koje obično prirede navijači na tribinama, zamenili su garderoba, posteljine, higijena uredno raspoređeni po sektorima koje su organizovali volonteri Crvenog krsta. Niko nije ostao ravnodušan na taj prizor, koji i simbolično pokazuje rezmeru nesreće koja se dogodila i jedinstvo ljudi koja je pokazana u teškom trenutku za sve.

KK Partizan NIS uz podršku kompanije „Fruit World“ obezbedio je oko dve tone voća, koje je danas dostavljeno u Halu 3 na Beogradskom sajmu, kao i isto toliko povrća koje će biti usmereno na ranžirnu stanicu Makiš.

Komentari