Košarkaši Zvezde prodali 78 sezonskih ulaznica za manje od dva sata

Košarkaši Crvene zvezde, Luka Mitrović, Boban Marjanović, Markus Vilijams i Maik Cibes napravili su pravu pometnju u tržnom centru Ušće. Najave da će kvartet Zvezdinih igrača učestvovati u prodaji karata bile su dovoljne da Ušće bude puno navijača.

Prodaja karata je kasnila jer igrači nisu mogli da se probiju, bez autograma i fotografija sa fanovima, do drugog sprata, gde su se ulaznice prodavale. Crveno-beli ponosni su na podatak da su igrači za nešto više od sat vremena uspeli da prodaju 78 sezonskih ulaznica.

Do sada nisam imao prilike u našoj zemlji da vidim da su neki sportisti prodavali karte. Mislim da je ovo prvi put i stvarno je bilo super. Akcija je zaista bila pun pogodak, a dokaz za to su i ovi brojni ljudi koji su došli ovde. Vidim da su navijači oduševeljini i zato mi je drago da sam bio deo svega toga – počeo je priču Luka Mitrović.

Na pitanje da li je prodao više sezonskih ulaznica od Markusa Vilijamsa, novi kapiten crveno-belih je odgovorio:

Morali smo brzo da radimo pošto je bila velika gužva pa nisam stigao da izbrojim. To nije ni toliko bitno, važnije je to što mislim da će Pionir i Arena ove sezone biti puni. Na takav zaključak me upućuje sve ono što sam ovde video -navodi Luka Mitrović, a na njegovu priču se nadovezuje Markus Vilijams:

Odavno se nisam ovako mnogo slikao. Bilo jako zabavno. Međutim, nisu samo mene slikali. I ja sam slikao navijače. Posebno mi je bilo simpatično jedno dete koje je došlo u dresu Čarlsa Dženkinsa. Morao sam da imam tu fotografiju – rekao je Vilijams i potom dodao:

– Najvažnije je da su svi oni koji su došli bili nasmejani, da su uživali družeći se s nama tako da je ova akcija bila vrlo uspešna. Fasciniralo me je koliko su srećni što nas vide. Ne možete a da ne primetite koliko su uzbuđeni i zato jedva čekam da izađem na teren i zaigram svim srcem za nih.

 

Komentari