Košarkaškom klubu Partizan odblokirani računi

Foto: http://www.kkpartizan.rs/

Košarkaški klub Partizan prošao je u proteklim mesecima, jedne od najtežih trenutaka u blistavoj i bogatoj istoriji. Račun kluba, koji je u blokadi od 14. juna 2013. godine, nakon osvajanja 20. titule prvaka države, zvanično je odblokiran u četvrtak, 5. septembra.

Rukovodstvo i poslovni deo kluba, zajedno sa institucijama naše države i predstavnicima vlasti, predano su radili na rešavnju velikog problema. Koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su nam pomogli da izađemo iz nemile situacije. Prepoznali su koliko KK Partizan znači ne samo za našu košarku, već i za sport u celini, grad Beograd i Srbiju.

Poreskoj upravi su dostavljene sve potrebne garancije i potpisan je ugovor o reprogramu duga. KK Partizan će platiti pun iznos glavnice i pristiglih kamata u sledeća 24 meseca.

Od ovog trenutka Klubu tek predstoji borba za dalje normalno funkcionisanje i što bolje organizovanje. Partizanovcima koji su želeli da pomognu obratili smo se 25. juna i zamolili ih da sačekaju trenutak deblokade računa, kada će biti u prilici da u skladu sa svojim željama i mogućnostima doprinesu izlasku KK Partizan iz teške situcaije.
Stoji na zvaničnom sajtu Partizana

Komentari