Kragujevčani protiv BSK-a za opstanak

Pobedom protiv BSK-a tim Radničkog iz Kragujevca u dobroj meri bi povećao svoje šanse za opstanak u Jelen Super ligi jer je upravo tim iz Borče jedan od konkurenata za opstanak Kragujevčana.

Trener golmana Dejan Jelčić na konferenciji za štampu rekao je da je za njegovu ekipu svaka utakmica do kraja prvenstva “finale” i da protiv svakog rivala imaju imperativ pobede, a za protivnički tim je rekao da je sastavljen od iskusnih pojedinaca.

–  „Kao sto sam i na prošlim konferencijama rekao/da nam je svaka utakmica do kraja prvenstva veoma bitna. Napravili smo veliki iskorak u predhodna dva kola. Moramo to da opravdamo i protiv BSK-a u subotu.

– “BSK je iskusna ekipa sastavljena od iskusnih pojedinaca, ekipa koja u ovom delu prvenstva belezi dobre rezultate.Mi ulazimo sa imperativom pobede, jer nemamo prava na kiks do kraja prvensta. Ocekujem podrsku sa tribina i nadam se osvajanju nova tri boda” – rekao je Jelčić

Prvotimac Radničkog, Vladimir Bubanja, takođe, je rekao da u utakmicu sa BSK-om njegova ekipa ulazi sa imperativom pobede.

– „Ulazimo sa imperativom pobede jer smo u takvoj situaciji. BSK je jaka ekipa, imaju sličan broj bodova kao i mi i direktan su nam konkurent u borbi za opstanak. Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda i da će ova i sledeća utakmica biti odlučujuće” – izjavio je Bubanja

Kako bi što više navijača podržalo svoj tim u borbi za opstanak, uprava Radničkog odlučila je da ulaz na ovu utakmicu bude slobodan, a kako je za subotu najavljeno lepo vreme, nadamo se da će poseta na ovoj utakmici biti zadovoljavajuća.

Komentari