Kratak rezime 5. kola

Superligaški fudbal se konačno vratio u Niš. Nakon više od godine dana, Meraklije su svog crvenog ljubimca gledale na svom “Čairu”. To ujedno znači i punopravni povratak jednog od klubova sa najboljom tradicijom u Srbiji u društvo koje mu pripada. Odmah se sakupilo 8000 ljudi protiv Smedereva, a Kolarević je golom u poslednjim minutima kompletirao feštu u Nišu.
OFK Beograd je ponovo imao prednost i ispustio ju je u meču preokreta, Užičani su poveli, zatim Beograđani postigli dva gola, Sloboda nakon toga postiže tri, a “Romantičari” još jedan za kraj.
Novi Pazar je ispustio vođstvo protiv poslednjeplasiranog tima. Greška odbrane koštala je dva boda, Petar Kurćubić je dakle, uspešno debitovao na klupi “Golubova”.
Javor je nakon dobrog starta, počeo da kruni bodove. U prošlom kolu spotakli su se protiv Borčana, a sada je Donji Srem odneo tri boda sa njihovog bunjišta.
Rad ne posustaje, ubedljiv trijumf ostvarili su nebesko plavi protiv BSK-a (3:0).
Večeras Partizan dočekuje Hajduk iz Kule, a sutra Crvena zvezda igra u Kragujevcu, dok će na “Karađorđu” nastupiti ovogodišnji predstavnici Srbije u klavifikacijama za Evropa ligu: VojvodinaJagodina.

Komentari