Krmpotić novi trener OFK Beograda

Iskusni stručnjak, Zlatko Krmpotić, novi je trener OFK Beograda.

Nakon odlaska Zorana Milinkovića, koji je preuzeo grčki Aris, dosta se pričalo o tome ko bi ga mogao naslediti na klupi OFK Beograda, a izbor rukovodstva pao je na Zlatka Krmpotića kome će ovo biti drugi mandat na klupi OFK Beograda.

Krmpotić se na svojoj promociji osvrnuo na istorijski detalj: “Nisam razmišljao nijednog momenta jer to je klub sa tradicijom i velikom istorijom. Cenim OFK Beograd i ljude koji rade u njemu. Pored rezultatske krize od tri poraza, verujem da mogu da iznesem sve probleme, motivisan sam da radim i da napravim dobar rezultat. 99-a godina je jedna od svetlijih u mojoj karijeri, tim je bio i slabiji nego sada i pratili su ga lošiji rezultati nego ove godine, preuzeo sam ga kada smo bili pretposlednji, a otišao sam sa četvrte pozicije. Ovo je mlad i perspektivan tim, koji će dati rezultate u budućnosti i mislim da ću sa pomoćnicima uspeti da dovedem klub na mesto koje zaslužuje. To zaslužuje i OFK Beograd i ljudi koji su u njemu.” – rekao je novi šef stručnog štaba “Romantičara”.

Novi član stručnog štaba tima sa Karaburme je i Miodrag Andjelković, bivši fudbaler i kapiten OFK Beograda, koji će biti asistent Zlatku Krmpotiću.

Komentari