Kupite dres i pomozite Uni

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom nastavlja sa praksom osmišljavanja i organizovanja humanitarnih projekata. Ovog puta Zvezda se uključila u akciju prikupljanja pomoći za dvogodišnju Unu Savić koja boluje od leukemije.

U saradnji sa kompanijom GO LIVE urađena je jedinstvena platforma na kojoj će se sprovesti aukcija origanlnog CHAMIPON dresa Crvene zvezde sa potpisima svih igrača, što predstavlja izuzetno vredan suvenir. Da bi se učestvovalo u aukciji potrebno je da kliknete na sledeći link www.zvezdazaunu.rs , unesete neophodne podatke i licitirate, a početna cena je 100 evra. Aukcija će trajati do 27. decembra, a minimalni iznos za koji možete podići cenu dresa je 10 evra. Onaj ko ponudi najveću sumu biće pobednik aukcije, a dres će mu uručiti omiljeni Zvezdin košarkaš na utakmici 14. kola ABA lige protiv Širokog (28. decembar). Ukoliko pobednik aukcije bude onemogućen da dođe u dvoranu Pionir, dres Crvene zvezde sa poptisima svih igrača biće mu poslat poštom.

Pozivamo sve one koji su u mogućnosti da se uključe u aukciju, učestvuju u ovoj plemeintoj misiji i osvoje vredan suvenir.

Komentari