Kupite dres, pomozite Nađi

“Nađi Novaković je hitno potrebno 300,000 evra za transplantaciju koštane srži u Nemačkoj. Ako želite da pomognete, dođite i otkupite jedinstvene dresove koji će biti u ponudi”, ovom rečenicom je Jovan Simić započeo svoju akciju, rešio da nešto promeni u svom okruženju, odlučio da sam, na sebi svojstven način, pomogne Nađi u neravnopravnoj borbi protiv ove opake bolesti.

U osnovnoj školi “Ivo Andrić” (Ivana Mičurina 38a), 28.4. će se sa početkom od 19 časova održati humanitarna aukcija na kojoj će se, pretežno, prodavati dresovi poznatih naših i svetskih fudbalskih velikana. Jedinstvena prilika da se domognete dresa Đilardina iz dana u Fiorentini, “maestra Ibrakadabre”, Kambijasa iz meča Lige Evrope protiv Partizana, legendarnih Rajana Gigsa i Ramba Petkovića, mnogih drugih, pa čak i mladog asa Benfike, Lazara Markovića. Ovo veče dobija na težini kada se u obzir uzme da će sav prikljupen fond od aukcije otići u humanitarnu akciju za pomoć maloj Nađi, kojoj je sa izlečenje neophodno 300.000 evra.

Za druge načine donacije, možete se obratiti na- 065/32-43-412. Da je više momaka kao što je Jovan Simić, verovatno bi nam išlo puno lakše. Bravo Jovane!

Komentari