Kurćubić odlazi iz Subotice?

Nakon remija sa Javorom, trener “Golubova” Petar Kurćubić, svojim igračima je najavio je odlazak iz subotičkog kluba.

Spartak je poslednji put slavio 17. novembra kada su savladali Jagodinu sa 3:1, nakon toga su tri puta igrali nerešeno, dok su dva puta izgubili.

“Sportski žurnal” navodi se da je Kurćubić nakon utakmice održao sastanak sa igračima i saopštio im da će upravi kluba da ponudi ostavku.

                                                      Iskusni (50) stručnjak forsira napadački stil igre

Pre Kurćubića na klupi “nebesko plavih” sedeo je Zoran Milinković, sadašnji trener OFK Beograda, nakon čega je ulogu preuzeo Zoran​ Marić koji je dao ostavku posle samo tri dana.

Kurćubićevim dolaskom, Spartak je zaigrao kao preporođen i Subotičani su od tima sa dna tabele postali jedno od najprijatnijih iznenađenja. Kao “seme razdora” između iskusnog stručnjaka i najsevernijeg Superligaša se navodi Đorđe Despotović, najbolji strelac Spartaka ove godine je već neko vreme na udaru “Marinaca” – navijača Spartaka, nakon što je u emisiji na “SOS Kanalu” nosio navijačku majicu kluba u kome je ponikao – Crvene zvezde.

Osim nešto slabijih rezultata kluba u poslednje vreme, navijači su ogorčeni zbog Kurćubićevog držanja Despotovića prvog strelca ekipe u startnoj postavi, animozitet je naročito porastao nakon promašaja izledne šanse koju je mladi napadač imao u smiraj meča sa Ivanjičanima u prošlom kolu.

Kurćubić je u karijeri predvodio: Mladost Apatin, ČSK, Novi Sad, Banat, slovačku Nitru, makedonsku PobeduHajduk, Olimpik Baku

Na redu je potez uprave Spartaka.

(foto: mozzartsport)

Komentari