KŽŠ: Partizan – Nanter

Trener Partizana Duško Vujošević
Ima dana i rezultata koji ne pokazuju realno stanje na terenu, ne bih voleo da na osnovu ovog rezultata neko ocenjuje Nanter, koji je prošle nedelje imao šut za produžetak protiv CSKA. Sećam se kada je moje šesto mesto sa reprezentacijom, na Evropskom prvenstvu bilo neuspeh, voleo bih da se vrati vreme uspeha. Mi u Partizanu radimo na taj način da se nakon nekog vremena stvara stanje uspeha u reprezentaciji. Zahvaljujem igračima na velikoj borbi i velikoj radosti koju su doneli, zahvaljujem se publici koja je jedinstveno navijala, možda je bilo različitih grupa, kao što je govorio Martin Luter, ja imam jedan san, da se vrati vreme kada sam ja bio na jugu Hajduk je dobio 6:1 a  mi smo svi pevali.

Na pitanje Da li možemo da očekujemo Milutinova na terenu, Vujošević je rekao:

Odprilike za nedelju dana, mislim da će biti u timu najkasnije za meč sa Budiveljnikom, potreban je period da se on vrati u formu, ali već smo praktično sanirali povredu. Rekao je Vujošević.

Trener Nantera Donadeu Paskval:

-Želeo bih pre svega da na početku čestitam ekipi Partizana, mnogo cenimo i poštujemo njihov način igre, Partizan je  praktično jedna košarkaške akademije, koja nam je večeras očitala veliku lekciju. Nama preostaje da sagledamo stvari i bolje se pripremimo za naredne mečeve.

Na pitanje, šta ga je više iznenadilo, dobra igra ili atmosfera Trener Nantera odgovorio je

-Očekivali smo i jedno i drugo, vrlo je impresivno, ali za naš klub koji prvi put igra Evropsko takmičenje, to je jedno neverovatno iskustvo da igramo pred ovakvim navijačima. Takođe Partizan je jedna ekipa koja igra najbolju košarku zahvaljujuči izvanrednom treneru. Rekao je Donadeu Paskal

Komentari