Ljajić u Poseti Fenerbahčeu

Potpredsednik Vlade Srbije i počasni predsednik FK Novi Pazar Rasim Ljajić tokom boravka u Istanbulu, u odvojenim susretima razgovarao je sa predsednikom Sportskog kluba Fenerbahče Azizom Jildirimom i generalnim direktorom aviokompanije “PegazusČagatajem Ezdogruom

U razgovorima je bilo reči o mogućnostima za saradnju dva sportska kolektiva.

Na sastanku sa predsednikom SK Fenerbahče Azizom Jildirimom, Ljajić je dogovorio da u toku naredne godine u Novom Pazaru bude odigrana prijateljska utakmica između fudbalskih klubova Novi Pazar i Fenerbahče, a razgovarano je i o drugim mogućnostima za saradnju dva sportska kolektiva.

Aziz Jildirim je tokom susreta izrazio spremnost za pružanje svake vrste pomoći FK Novi Pazar i obavestio Ljajića da će u bliskoj budućnosti stručnjaci iz Fenerbahčea posetiti Novi Pazar, kako bi se na licu mesta upoznali sa situacijom u klubu i sagledali vidove kroz koje je buduća saradnja izvodljiva.

Rasim Ljajić se tokom dana sastao i sa generalnim direktorom aviokompanije “PegazusČagatajem Ezdogruom, koji je pokazao zainteresovanost da ova kompanija postane generalni sponzor FKNovi Pazar“.

Sastancima u Istanbulu prisustovao je i sportski direktor Košarkaškog kluba Fenerbahče i rođeni Novopazarac Mirsad Jahović.

Komentari