Lopta se zakotrljala i na Banjici

„PROFESOROVA“ MISIJA – OPSTANAK

Od Svetog Stefana,  devetog  januara, fudbalska Banjica je oživela i iz dana u dan je sve sadržajnija. Skroman jesenji učinak se mora nadoknaditi, a zadatak pred novoformirani stručni štab je nimalo lak sa jasno definisanim ciljem – opstankom u eliti.

Izvor: http://www.fcrad.co.rs/

– Svu našu snagu i sve aktivnosti usmeravamo u jednom pravcu, a to je ostanak u najvišem rangu. Osnovni zadatak mi je da što brže upoznam sve karakteristike igrača, da se oni vremenom priviknu na moj sistem rada i sve ono što ću tražiti od njih i siguran sam da ćemo na kraju završiti onako kako smo i zacrtali-jasan je strateg  Aleksandar Janković.

Ekipa je u uvodnim danima radila dva puta dnevno, a za ponedeljak i utorak će imati po jedan trenažni process.

POJAČANJA VEĆ OVE NEDELJE

„Građevinari“ su istakli da će  zasigurno pojačati igrački kadar sa fudbalerima od iskustva i znanja i na taj način nadograditi takmičarski segment talentovanom timu. Za sada je veliki broj igrača svakodnevno pod lupom šefa Jankovića i njegovih asistenata , a prva zvanična pojačanja će biti promovisana u toku nedelje.

ATMOSFERA  ZA ČISTU „DESETKU“

Klimatski uslovi u srpskoj prestonici idu na ruku izabranicima Saše Jankovića da se realizuju trenažni zadaci u ovoj fazi priprema. I dok na terenu sve „pršti“ atmosfera u svlačionici podseća na najslavnije dane banjičkog superligaša. Nakon zajedničkog ručka, igrači su i čitav sat po njegovom završetku ostali zajedno , a smeh i optimizam je bio više nego prisutan što takođe ohrabruje pred prolećne prvenstvene izazove!

Komentari