Ludilo čelnika Partizana ili časovi ljubavi?

Centar KK Partizana, Đorđe Gagić, zatrazio je raskid ugovora sa beogradskim klubom zbog neisplaćenih zarada. Gagić je u utorak napustio trening i odlučio da napusti redove Partizana. Nije tajna da je finansijska situacija u redovima šampiona Srbije loša, ipak stvorena je atmosfera da se za Partizan igra iz ljubavi da novac nije bitan.

djordje gagic 14

Povodom ove situacije oglasio se KK Partizan krajnje bezobraznim saopštenjem. “Nije nimalo slučajno da nas napusti centar, kada smo na toj liniji ostali najtanji. Izbor je bio nepogrešiv. Cela konstelacija događaja daje nam za pravo da možemo da sumnjamo. Na osnovu sledećih poteza i odabira kluba za nastavak karijere, biće savršeno jasno ko stoji iza ovoga i ko na taj način realizuje svoje interese, jer ne verujemo da će samo na ovom da se završi. Situacija u Partizanu je takva da je lako biti izdajnik”, stoji u saopštenju KK Partizan.

Oglasio se i sada već bivši saigrač Gagića, Aleksandar Pavlović porukom “Najjači samo ostaju”, što je vrhunac bezobrazluka jer Pavlović na svom bankovnom računu ima više desetina miliona eura. Da se ne zaboravi da je to čovek kog su navijači molili mesecima da se vrati, da je to čovek koji je dok je ekipa tavorila u blatu pecao i čekao inostrane ponude, a kada nije dobio odgovarajuću vratio se u redove beogradskog kluba da deli “časove ljubavi”.

Đorđe Gagić, doskorašnji centar KK Partizan, je uz Bogdana Bogdanovića i Žofrija Lovernja igrač koji je nosio ekipu do zvanja šampiona Srbije. Gagić je na početku sezone imao zavidnu minutažu ali dolaskom Milana Mačvana izgubio je istu. Mačvan je zauzeo poziciju krilnog centra ,a na poziciji centra prednost je dobio Nikola Milutinov.

Po mišljenju čelnika Partizana Gagić je kriv što traži zarađen novac. Gagić je kriv zato što ne igra “iz ljubavi”, Gagić je kri zato što taži svoje! Dokle da se priča o “ćasovima ljubavi” i dokle da se krivica prebacuje na druge? Gospodo, čelnici KK Partizana, zašto je uvek kriv neko drugi?

Đorđe Gagić je iz Hemofarma u leto 2012. godine prešao u redove Partizana. Karijeru je počeo u mlađim selekcijama Crvene Zvezde, a nastupao je i u ekipi Mornara. Za reprezentaciju je nastupao 2013. godine na EP u Sloveniji. Letos je bio na pragu odlaska u Belgiju ali je ipak odlučio da ostane u Partizanu.

Komentari