Marjanović: Naporni treninzi će se isplatiti tokom duge sezone

Izvor: KK Crvena zvezda

Kada su se košarkaši Crvene zvezde Telekom okupili u Železniku bilo je svega nekoliko iskusnijih igrača, a prednjačio je Boban Marjanović. Iako ima samo 26 godina i na Zlatiboru je jedan od najiskusnijih u ekipi i to najbolje svedoči kako mladu ekipu imaju crveno-beli.

Foto: KK Crvena zvezda

Visoki centar Zvezde nije krio da se radi veoma naporno, o čemu je najbolje svedočio vidan umor na njegovom licu nakon treninga, ali zna da će se sve to isplatiti:

– Radimo stvarno odlično. Mislim da će se vremenom sve složiti kako treba i da će se odraziti na rezultate. Sada smo fokusirani da ovaj bazični deo priprema prođe bez povreda. Svako ima drugačije telo i drugačije se prilagođava na napore. Meni je sada dosta lakše nego na početku u Železniku, ali želimo da prođemo ovaj težak deo kako treba da bismo svi bili spremni na napore koji će biti u toku sezone – započeo je priču Marjanović, a potom dodao:

– Svi su odlični igrači i odlični momci, dobro se dopunjavamo i treninzi su veoma kvalitetni. Fali nam još četiri igrača, ali su tu momci koji nam puno pomažu i na neki način nadoknađuju izostanak reprezentativaca. Došli su i neki novi igrači, ali to nije promenilo mnogo toga u našem programu. Trener ima svoj plan koji mi ispunjavamo na treninzima od kada smo stigli na Zlatibor – istakao je visoki centar crveno-belih.

Već u četvrtak Crvenu zvezdu Telekom očekuje i prva provera. Marjanoviću je rival dobro poznat:

– O Asesoftu znam sve. Prošle godine smo igrali sa njima, polovinu igrača znam, kao i ceo stručni štab. Za njih igra meni dobro poznati Labović. To je naša prva provera, ali pre bih rekao trening utakmica. Krenuli smo pre samo 15 dana i želimo da vidimo dokle smo došli, pre svega fizički – rekao je Marjanović, a potom istakao kako provodi vreme između treninga na Zlatiboru:

– Slobodno vreme koristimo da se odmorimo koliko god možemo. To je lakše uz muziku i ponekad film – rekao je za kraj razgovora Boban Marjanović.

Komentari