Matijević uz Crvenu zvezdu

Sponzorski pul Crvene zvezde Telekom bogatiji je za još jednog člana. U pitanju je renomirana domaća kompanija, industrija mesa Matijević. Crvena zvezda Telekom je ovog leta dovela nekoliko zvučnih igračkih pojačanja, a na konferenciji za medije u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu predstavljeno je i veliko pojačanje sponzorskog pula.

Kompanija Matijević je pratila proces organizacione stabilizacije Crvene zvezde Telekom, i odlučila je da finansijski pomogne klub na putu prema uspehu. Novosadska kompanija, koja je lider u Srbiji u proizvodnju mesa i suhomesnatih proizvoda, nikada nije krila svoje opredeljenje da podržava sport kao osnovu zdravog života.

– Nakon dužih pregovora uspeli smo da postignemo dogovor da postanemo pokrovitelj i saradnik Crvene zvezde. Želimo da nas Zvezda na pravi način predstavlja na košarkaškom terenu, onako kako mi to radimo na polju ekonomije. Kompanija smo koja ulaže million i po evra godišnje u promociju i prezentaciju, pa smatramo da će povezivanje našeg brenda sa brednom Crvene zvezde u tome veoma pomoći. Nadam se da će nam Crvena zvezda biti dobar saradnik i da će nas na pravi način promovisati. Mi ćemo se odužiti tako što ćemo praviti novac, to će nam biti zajednički uspeh. Siguran sam da Zvezda ima motiv za rad i da će uz našu pomoć ostvariti uspeh na sportskom polju – rekao je Petar Matijević, osnivač i vlasnik kompanije Matijević.

Direktor Crvene zvezde Telekom, Davor Ristović, nije krio oduševljenje činjenicom da je tim sponzora uvećan još jednom renomiranom firmom:

Crvena zvezda Telekom u kompaniji Matijević dobija pravog prijatelja za ovu sezonu, ali i za budućnost. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja, a veliko nam je zadovoljstvo da pored igračkih dobijamo i pojačanja u sponzorskom pulu. Industrija mesa Matijević je renomirana kompanija, želim im dobrodišlicu u klub. Mi ćemo se sa naše strane potruditi da opravdamo očekivanja i da ćemo zajedničkim snagama napraviti dobar rezultat – izjavio je Ristović, uz konstataciju da je ugovor potpisan na godinu dana.

Industrija mesa Matijević je osnovana 1992. godine u Novom Sadu, danas je lider u Srbiji u proizvodnji mesa i suhomesnatih proizvoda. Trenutno poseduje 121 maloprodajni objekat u 50 gradova u Srbiji sa tendencijom rasta. Kompanija Matijević zapošljava 2500 radnika, što u samoj Industriji mesa, sto u agrarnim, ugostiteljskim i trgovačkim preduzećima

Komentari