Mega čeka Radnički i nada se pobedi

U desetom kolu ABA lige Mega Vizura ugostiće ekipu Radničkog iz Kragujevca. Utakmica je zakazana za nedelju. 01.12.2013. sa početkom u 19h, u Sportskoj hali Smederevo.

Posle meča sa Crvenom zvezdom, Megu čeka još jedan nezgodan protivnik, Radnički.

FOTO I TEKST: http://www.bcmegabasket.net/

Vasilije Micić je svestan te činjenice ali očekuje pobedu svog tima:

-Posle poraza od Zvezde kada smo igrali jako dobro, očekujemo dobru utakmicu protiv Radničkog. Pokušaćemo da povratimo pobednički niz. Mislim da je Radnički ekipa koja nam leži, sa kojom možemo da igramo vrlo konkuretno. Trenutno su u ne zavidnoj poziciji u ligi, sigurno je da će ići na pobedu, da će pokušati da započnu niz pobeda na predstojećoj utakmici. Međutim, na domaćem terenu igramo jako dobro, pobedili smo dosta ekipa, tako da verujemo u jednu dobru utakmicu i pobedu. Rekao je Micić.

Njegovo mišljenje deli i trener Mega Vizure, Dejan Milojević:

Radnički je odlična ekipa sa sjajnim trenerom. Trenutno jesu u krizi sa rezultatima, ali su kvalitetna ekipa koja sigurno može da se vrati  na pobednički kolosek. Najveća opasnost nam preti od Džeroua i Lešića, ali i ostali igrači ako budu imali svoj dan mogu sami da pobede svaku ekipu. Mi ćemo dati sve od sebe, igrati najbolje što možemo i videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu. Kaže MIlojević

 

Komentari