Menadžeri krivi za Jaruov nezreli potez?!

Ubedljivo najbolji košarkaš Kragujevčana, Monra Jaru, je morao da napusti Kragujevac i otputuje u Ameriku kod veoma bolesne majke, to je, ukratko, razlog suspenzije… Ali nije bila toliko neumoljiva uprava Radničkog, u nastavku teksta možete videti o čemu je zapravo reč.

Naizgled opravdan razlog bi i bio takav da tamnoputi centar nije samo otišao, nejavivši se nikome, pa ni strategu Nikoliću. Miroslav Nikolić je uoči duela u Smederevu, protiv Mega Vizure, pričao o tom nemilom događaju: “Apsolutno nikakvih sukoba sa njim nije bilo, nije bilo konflikta nikakve vrste. Poslednjih mesec dana hteo je da ide kući, govorio da pati ovde, da mu je bolesna majka, a onda smo saznali da je pobegao i otišao u Ameriku, a da se nikome nije javio. Spakovao se, uzeo taksi i otišao. Nije se ni pozdravio, iz čista mira”. Trener Radničkog iz Kragujevca je još dodao da su menadžeri možda i prouzrokovali tako nezrelu odluku Jarua, kao i da on nije tražio da poseti majku, već da u Ameriku otputuje na duži vremenski period.

23-godišnjak ove sezone u ABA ligi ima prosek od 11,9 poena i 10,5 skokova po meču, dok mu je učinak u Evrokupu još bolji, 17,1 poen i 13,1 skok po utakmici.

Foto: www.kkradnicki.rs

Komentari