Milanović: Najveća pretnja dolazi od brzih napadača

Radnički u subotu od 17 časova na čairu dočekuje ekipu OFK Beograda u 20-om kolu Jelen Superlige. Pred ovu više nego zanimljivu utakmicu medijima se obratio novi strateg Radničkog, Milan Milanović, koji je do pre samo nekoliko dana vodio ekipu OFK-a i Miloš Krstić, prvotimac koji je zalečio ozbiljnu povredu i ponovo konkuriše za tim.

Milan Milanović očekuje dobru igru i zadovoljan je svojim igračima:

– Po mom mišljenju, ekipa Radničkog je dobro selektirana, spremna i fizički i taktički. Na odličnoj su poziciji na tabeli, ja očekujem da ćemo nastaviti  tim tempom i da ćemo obradovati navijače pobedom na Čairu – počeo je MIlanović.

Bili ste u ekipi OFK Beograda, dobro poznajte njihov sistem, od koga preti najveća opasnost igračima Radničkog?

– Dobro poznajem sistem igre OFK Beograda, poznajem i igrače, gledao sam ih ranije.
Najveća opasnost po Radnički su napadači, imaju brze, mlade i perspektivne igrače, od njih nam preti najveća opasnost – Rekao je  Milanović.

Miloš Krstić će po prvi put od svog dolaska konkurisati za sastav Radničkog, on je zbog povrede metatarzalne kosti propustio prva četiri kola:

– Ekipu OFK Beograda odlično poznajem, imaju odličnu upravu, imaju veliki pritisak i moraju da ostvare dobar rezultat, naš cilj je da ostvarimo pobedu, kako bi smo se dokazali navijačima i šefu stručnom štaba. Pozivam navijače da nas u što većem broju podrže – rekao je Krstić.

Karta za jug koštaće 150 dinara, dok će na zapad i istok moći da se uđe po ceni od 300 dinara. Karte za ložu su 600 dinara, a sve ranije akcije važiće i na ovoj utakmici. Ulaz na zapadnu tribinu za penzionere, starije od 65 godina, kao i za dame, na svim tribinama biće besplatan. Dok će za školarce ulaz takođe biti besplatan ali uz pratnju odrasle osobe, koja će morati da kupi kartu.

Komentari