Milanović: Nisam zadovoljan učinjenim protiv Zvezde – Petrović: Zanima nas samo pobeda

Pred utakmicu 26. kola JSL, između Radničkog i Donjeg Srema, na “Čairu” je održana redovna pres konferencija. Okupljenim medijima obratili su se šef stručnog štaba Milan MIlanović i fudbaler Radničkog Strahinja Petrović. Za ovu utakmicu kao i sve do sada, karte će se prodavati na biletarnici hale “Čair” cene karata biće iste kao i za prethodni meč. 150 dinara za južnu tribinu, za istočnu i zapadnu koštaju 300 dinara. Utakmica je na programu u u subotu od 16 časova.

Tradicionalno, okupljenim medijima prvo se obratio trener Milan MIlanović. Kako je naveo, on nije zadovoljan prikazanim u meču protiv Zvezde:

– Nisam zadovoljan onim što su moji igrači prikazali u utakmici protiv Zvezde. Ne znam da li su se uplašili renomea protivnika ili ih je umor savladao. Za razliku od mečeva protiv Jagodine i Vojvodine gde smo se borili do samog kraja da izborimo rezultat povoljan po naš tim, to u meču protiv Zvezde nije bio slučaj – Počeo je MIlanović, zatim se okrenuo kadrovskim problemima:

Stojanović je u meču na “Marakani” zadobio tri udarca od koji je jedan bio u koleno, danas će odraditi lagani trening, posle koga ćemo videti da li će biti u konkurenciji u subotu.
Petrović je u prošloj utakmici odigrao poslednjih tridesetak minuta, biće spreman i za Donji Srem. Za tim će konkurisati i Petar Jovanović, što će doneti dodatnu konkurenciju u odbrani.

Upitan da li bi pobeda Donjeg Srema nad Novim Pazarom mogla da bude dodatan vetar u leđa gostima Milanović je odgovorio:

– Ne plašim se da bi to moglo da nas progoni. Oni su odlično odigrali protiv Pazara, ali su i dalje u donjem delu tabele, pred nama je utakmica u kojoj očekujem da će se veći deo vremena igrati na polovini gostiju. Neću se posebno baviti njima, pred nama je dva dana u kojima moramo da se pripremimo za utakmicu i to je jedino o čemu razmišljamo. Rekao je MIlanović.

Strahinja Petrović kratko je prokomentarisao prethodnog ali i narednog protivnika:

Crvena zvezda je iza nas, nećemo razmišljati o meču na “Marakani”. U glavi nam je samo naredni protivnik, za nas je veoma važno da se što bolje pripremimo za meč, kako bi upisali tri poena i doneli radost navijačima. Rekao je Petrović.

Komentari