Milanović: Uz pojačanja do Evrope

Trener Novog Pazara Milan Milanović izjavio je da želi da zadrži fudbalere koji su izneli teret jesenje polusezone u Super ligi Srbije, kao i da će pokušati da pojača tim dvojicom ili trojicom novih igrača.

“Za nedelju dana imaćemo jasniju sliku. Prednost imaju igrači koji su već tu i želim da zadržim okosnicu tima, njih 15 ili 16. Takođe, pokušaćemo da dovedemo dvojicu ili trojicu pravih pojačanja”, rekao je Milanović radiju Sto plus.

On je rekao da zna da se neki klubovi već interesuju za određene igrače Novog Pazara.

“Znam da postoji interesovanje za jednog ili dvojicu, ali mislim da to nisu klubovi njihovog nivoa. Ako neko dobije pravu ponudu iz inostranstva i mogućnost da tako reši egzistenciju, ne treba mu praviti probleme”, kazao je Milanović.

Pazarci su na pola prvenstva šesti na tabeli sa 24 boda, a pripreme za prolećni deo sezone počeće 9. januara.

“Želeo bih da odmah odemo negde u toplije krajeve, gde bismo imali teren na raspolaganju. Ako ne bude bilo dovoljno novca, prve dve nedelje radićemo u Novom Pazaru i onda ćemo, najverovatnije, pripreme nastaviti u Turskoj”, najavio je Milanović.

Milan Milanović je proglašen za najboljeg trenera u Super ligi, u izboru Zajednice superligaša.

“To je nagrada za ceo klub, posebno za stručni štab i igrače, a posvećujemo je navijačima. Zadovoljan sam našim igrama i plasmanom, ali treba da budemo pametni da se još bolje konsolidujemo i pripremimo za nastavak”, zaključio je trener Novopazaraca

Komentari