Milanović: Želimo pobedu u svakom meču

Pred utakmicu 21. kola JSL u kome če Radnički u nedelju od 19 časova na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, gostovati ekipi Vojvodine, trener Radničkog Milan Milanović izneo je svoja očekivanja.

Radnički će na Čairu odigrati prijateljski meč protiv Sinđelića, utakmica je zakazana za 17 časova:

-Na današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Sinđelića želim da vidim kako se određeni igrači ponašaju na terenu, cilj nam je da se stvori jaka konkurencija, želimo da u svakom meču imamo spremnu ekipu, koja može da pobedi u svakoj utakmici.  Mi imamo želju da pobedimo i Vojvodinu, možda delujemo opušteno, ali mi smo sportisti, svako od nas ima glad za pobedom. Šanse da Radnički ispadne, skoro da ne postoje, pa se sada možemo rasterećeno okrenuti borbi za vrh tabele.

Šef stručnog štaba neće moći da računa na Radoša Bulatovića i Aleksandra Jovanovića zbog kartona:

-Silom prilika u meču protiv Vojvodine ne možemo da računamo na Bulatovića i Jovanovića, ali za tim konkurišu svi igrači koji su spremni, koji mogu da daju sto posto svojih mogućnosti. Ne mogu da kažem sada tačan sastav, moj je cilj je pre svega da svi budu maksimalno spremni, o sastavu ću odlučivati na dan utakmice. Na štoperskoj poziciji imamo Kosorića i Gaja, koji nije još uvek spreman za takmičarske utakmice. Odlučili da danas odigramo utakmicu sa Sinđelićem, da bih imao uvid u mogućnosti svih svojih igrača – Rekao je Milanović.

Komentari