Milinković i Babović: “Želimo prolaz, ali biće teško i uzbudljivo”

Na zvaničnoj konferenciji pred utakmicu sa Dila Gorijem, trener Partizana Zoran Milinković izjavio je da njegova ekipa potpuno spremna dočekuje meč protiv gruzijskog šampiona. On je istakao da bi voleo da njegova ekipa reši pitanje prolaza u 3.kolo kvalifikacija za Ligu šampiona već sutra, ali zna da se igraju dve utakmice i da je sutrašnja utakmica samo prvi deo velike bitke koja očekuje Partizan. Šef stručnog štaba “crno-belih” je izjavio i da su svi igrači osim Fabrisija Dornelasa spremni za sutrašnju utakmicu uključujući i trio koji je učestvovao na prvenstvu sveta na Novom Zelandu.

Foto: partizan.rs

Foto: partizan.rs

Jedan od iskusnijih igrača u “crno-belom” timu, Stefan Babović, izjavio je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica istačavši pritom da su igrači svesni da nisu svetska sila i da ne mogu nikome da prete unapred. On se nada da će Partizan već sutra rešiti pitanje prolaska u sledeću fazu, i da bi bio zadovoljan pobedom svoje ekipe od dva gola razlike.

Foto: partizan.rs

Foto: partizan.rs

Karte za utakmicu Partizan-Dila Gori mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticketlinea, kao i na stadionu u Humskoj, na dan utakmice. Cene: jug 300 dinara, istok/zapad 600 dinara, lože 3000 dinara. Sezonske karte važe za ovaj meč.

Komentari