Milojević: Od drugog perioda krenulo na bolje – Akindele: Čudno suđenje.

Nakon pobede u poslednjoj utakmici u ovogodišnjem ciklusu ABA lige, u kome su košarkaši Mega Vizure pobedili Budućnost Voli, rezultatom 92:86

Nenad Miljenović, igrač Mega Vizure kratko je analizirao igru:

-Prva četvrtina je bila loša, posle smo uspeli da poboljšamo igru. Budućnost je dobra ekipa, 5. u ligi. Čestitam saigračima i stručnom štabu na pobedi – rekao je Miljenović.

Dejan Milojević, trener Mega Vizure Pohvalio je protivnika, ali i bio kritičan prema prikazanom u prvoj četvrtini:

Budućnost je izvrsna ekipa, koja je bila na pobedu od fajnal-fora. Mi smo počeli loše, katastrofalno u odbrani. Posle je sve došlo na svoje mesto. Rizikovali smo njihov šut za 3 poena, oni su to kaznili. Međutim, i naši centri su dobro šutirali za 3, pa smo to kompenzovali. Važna pobeda za nas. Okrećemo se domaćem prvenstvu – rekao je Milojević.

Dzelel Akindele, igrač Budućnosti nije krio čuđenje sudijskim kriterijumom:

-Bila je teška utakmica. Znali smo da Mega ima mlad i dobar tim. Posustali smo na kraju. Sudije su imale nekoliko čudnih odluka, ali dešava se – kratko je prokomentarisao Akindele.

Dejan Jovović, trener Budućnosti govorio je o utakmici i kadrovskim problemima:

-Utakmica je bila bez takmičarskog značaja, ali smo je odigrali jako i pošteno. Bili smo bez Suada Šehovića, koji nam je jako falio, zbog povrede. Kontrolisali smo dešavanja na terenu, ali je pri kraju došlo do pada i Mega je to iskoristila i zasluženo dobila utakmicu. Čestitam im. Ne bih komentarisao suđenje – rekao je Jovović.

Komentari