Milojević: U svakom meču jurićemo pobedu

22 kolo ABA lige, donosi nam još jedan Srpski derbi, Mega Vizura dočekuje Crvenu zvezdu. Crveno beli slavili su u finalu kupa, kada su u triler meču savladali Mega Vizuru koja će u ovom meču biti jača za povratnika Novicu Veličkovića.

– Vraćam se ponovo u Jadransku ligu, sve ovo je, za mene, već poznato. Moji saigrači su pokazali da mogu protiv Zvezde, odlično se snalaze pod pritiskom i to je za mlade igrače odlična stvar, naši mladi igrači su veliki talenti, koji u prošloj sezoni nisu verovali da mogu da dobiju velikane poput Zvezde i Radničkog , za njih je ova sezona u ABA ligi veliki napredak. Rekao je Novica Veličković.

Trener Dejan MIlojević ne krije oduševljenje povratkom Veličkovića:

Srećan sam povratkom Novice, koji svojim iskustvom može pomoći razvoju naših mladih igrača. Veoma mi je žao što u Bambergu nije dobijao šansu. Siguran sam da će iz svega izaći jači nego pre. Njegov igrački kvalitet nije upitan, srećan sam što smo obezbedili opstanak u ABA ligi. Sada želimo da ostvarimo što bolji utisak, kako bi naša zemlja imala što bolji koeficijent.

Milojević se zatim okrenuo narednom protivniku:

Zvezda je prva na tabeli, radi se o jednoj od najkvalitetnijih ekipa u ABA ligi. Utakmica u kupu je bila veoma zanimljiva, pokušaćemo da igru prenesemo i u naredni meč. Ne osećamo nikakav pritisak. Želimo da pobedimo u svakom narednom meču. Rekao je Milojević.

Komentari