Milojević: Večiti podržite nas, igramo i za vas!

Utakmica 20 kola ABA lige igra se u ponedeljak, 17.02.2014. od 20:45h u Sportskoj hali Smederevo.  U prvom delu sezone, tačnije u 7 kolu, meč između KK Cibone i KK Mega Vizura završen je u korist Cibone, rezultatom 98:96.

IZVOR: http://www.bcmegabasket.net/

Dejan Milojević istakao je važnost ove utakmice i pozvao sve ljubitelje košarke ali i navijače večitih rivala da dođu i podrže njegov tim:

“ Očekuje nas izuzetno težak meč, sa ekipom koja je u velikom naletu, sa dugačkim nizom pobeda i probuđenom atmosferom u klubu i gradu. Protivnički tim je veoma dobar, predvođen najboljim mladim igračem Evrope, Dariom Sarićem, i budućom NBA zvezdom. Mi cemo probati da iskoristimo atmosferu u timu, koja je nakon odličnih igara na Kupu sjajna, kao i kraću klupu Cibone na spoljnim pozicijama, i pokazemo svima da bljesak protiv Crvene zvezde u finalu kupa, nije trenutan, već realan domet, ovog mladog tima.

Ono što bih posebno želeo da istaknem je važnost ovog meča, i to ne samo za naš klub, kome pobeda definitivno garantuje opstanak u ABA ligi, nego generalno za srpsku košarku. Cibona je veliki konkurent Partizanu za poziciju broj 3, tako da eventualna naša pobeda je veliki ustupak Partizanu. S druge strane, mislim da je za Crvenu zvezdu, i uopšte srpsku košarku, prilično je važno da se srpski timovi ne sastanu u polufinalu Final 4 Aba lige, pa bi pobeda nad Cibonom u tom smeru pogodovala i Crvenoj zvezdi. Dakle, veoma važna utakmica za sve, i ja bih iskoristio ovu priliku da pozovem navijače oba večita rivala da dođu na utakmicu sa Cibonom u ponedeljak, i  sportskim navijanjem nam pomognu  da ostvarimo pobedu, koja je izuzetno važna i za njihove klubove.”

Povodom obeležavanja Dana zaljubljenih, odnosno Svetog Trifuna, ulaz za parove na tribine će biti slobodan.  Povedite  svoju lepšu odnosno jaču polovinu i uživajte u dobroj košarci i pozitivnoj atmosferi.

Komentari