Milosavljević: Upoznajte Skaj, potrebni su mu novi prijatelji

Početkom nedelje upoznali smo vas sa novom akcijom košarkaškog kluba Partizan i udruženja za zaštitu životinja BETA. Danas vas upoznajemo sa preslatkim psom po imenu Skaj. Njemu su potrebni novi prijatelji, možda ste to baš vi?

Foto: kkpartizan.rs

Dragan Milosavljević upoznaće vas sa preslatkim psom koji traži novi dom.

Skaj je pronađen kada je imao dva meseca, sa prelomima obe zadnje noge. Danima je ležao nepokretan, ljudi su prolazili pored njega, ali mu niko nije pomogao. Zahvaljuljući predanošću i dobroj volji ljubitelja životinja Skaj je sad dobro, ali neophodan mu je topli dom. Verujem da ima onih koji mogu i žele da udome ovog veoma zahvalnog psa, koji se, složićete se, odlično snalazi i pred kamerama. Bio je veoma miran i odgovoran na našem zajedničkom snimanju, i drago mi je što sam baš ja imao tu privilegiju da se fotografišem sa njim, sa osmehom je predstavio novog druga Milosavljević.

Iz Udrženja BETA kažu da je ovaj pas bio u teškom stanju kada su ga pronašli. Operisan je dva puta i konačno je stao na noge. Sada ima pet meseci i vakcinisan je.

Udomljavanje psa i mačaka je plemenito, a ljubav koja se od njih dobija je nepocenjiva. Veoma mi je drago što je KK Partizan pokrenuo ovu akciju i nadam se da ćemo zajedno uspeti da udomimo što više životinja kojima je pomoć potrebna – rekao je bek srpskog šampiona Dragan Milosavljević.

Ukoliko ste zainteresovani da pružite novi dom Skaj, ili nekoj drugoj kuci ili maci, možete kontaktirati udruženje BETA, putem zvanične Fejsbuk stranice ili na mail adresu udruženja: [email protected] .  Dostupni su vam i sledeći brojevi telefona: 0692432382 i 0692462382

Komentari