Mlada reprezentacija Srbije pred istorijskom utakmicom na EP u Litvaniji

Nekako smo navilki na naše omladince da dolaze do pulufinala, treći put smo u pet godina prošli grupnu fazu, ali finale je ostalo nerešena enigma. Da li će danas “Orlići” napraviti istorijski poduhvat i pobediti poslednju prepreku na tom putu reprezentaciju Portugala.

Duel u Alitasu počinje u 15:30, možete ga gledati na Eurosportu, a u drugom polufinalu u Kaunasu, večeras od 20 časova igraju Španci i Francuzi.

Selektor Drulović : ” Za nas je ovo ve’ veliki uspeh, u društvu smo velesila. Odmorio sam igrače protiv Francuske i video da na sve mogu da računam i imam puno poverenje u njih. Izgubili smo od Španije u pitanju su bile nijanse. Što se tiče portugala oni su najbolji tim na prvenstvu i favorit. Igrao sam dugo tamo, znam im mentalitet sigurno će dati sve od sebe, ali nema predaje! “

Oči javnosti su uprte i u Aleksandra Mitrovića, “Dugujem mnogo timu, na prošlom prvenstvu sam dobio crveni karton i ostavio drugove na cedilu. Ovo je šansa da pokažem i dokažem da mogu da budem dobar igrač i da nisam problematičan”, rekao je “Sportskom žurnalu Mitrović.” 

Komentari