Mojsilović: Moji igrači žive za fudbal – Očekujemo novu pobedu

Osokoljeni trijumf u Novom Sadu protiv pretendenta za izlazak na međunarodnu scenu i finaliste Kupa, Vojvodine, banjički superligaš posle dve vezane pobede traži ram za sliku opstanka u utakmici sa Javorom. Klub iz „Srpske Atine“ je apostrofiran u medijima kao izuzetno mlad kolektiv, a kada se uporedi starosna dob igrača koji su igrali u nedelju veče, lako je ustanovljivo da je klub sa Banjice bio mlađi i da prosek ekipe nije dosegao ni 23 godine (za razliku od Novosađana koji su premašili tu starosnu numeraciju).

Izvor: http://fkrad.rs/

-Kada uporedite prosek godina igrača Vojvodine i Rada na toj utakmici, naš sastav je mlađi. Mi smo bili pod većim pritiskom, pošto smo na začelju tabele i borimo se za opstanak. Nikada nismo kukali i nismo se žalili, naših pet prvotimaca nije igralo protiv Vojvodine, u odnosu na sastav protiv OFK-rekao je Mojsilović na konferenciji za novinare.

Zbog kartona, stručni štab “građevinara” neće moći da računa na Srđu Kneževiča, a zbog rekovalescentnog statusa u protokolu neće biti ni Aleksandra Simića. Ipak, pobeda je imperativ protiv iskusnih igrača Javora.

-Protiv Javora očekujem tečnu i brzu igru, da postignemo više od jednog gola. Imamo još sedam utakmica, 21 bod je u igri i očekujem od mojih igrača da žive za fudbal. Verujem da ovaj sastav može da ostane u ligi, to zavisi samo od nas. Moji igrači su izuzetni profesionalci, verujem u uspeh-u optimističkom tonu je istakao šef stručnog štaba Rada, Stevan Mojsilović.

I za kraj iz kluba poručuju navijačima: “Četvrtak u četiri, tvoja fudbalska stanica FK Rad Banjica”

Komentari