Mojsilović na klupi Rada

Nova smena na klupi Rada, profesor Aleksandar Janković više nije trener “građevinara”, za njegovog naslednika danas će biti promovisan Stevan Mojsilović. Potvrđeno nam je iz kluba.

Ovo će biti četvrta promena na klupi tima sa Banjice. Da podsetimo, sezonu je na klupi započeo Nebojša Milošević, ali ga je nakon slabih rezultata nasledio Nebojša Petrović. Dolaskom nove uprave ulogu je preuzeo Aleksandar Janković a zvanično je, zbog licence trener bio Čedomir Đoinčević. Janković je nakon pet kola posao prepustio Mojsiloviću, a Đoinčević koji je vršio ulogu sportskog direktora je podneo ostavku, zbog, kako je istakao činjenice da je trener promenjen bez konsultacija sa njim.

Mojsilović je sezonu započeo kao trener slovenačkih Domžala a u karijeri je još predvodio Mogren sa kojim je 2011. bio prvak Crne Gore i proglašen za najboljeg trenera. Osim toga, sedeo je na klupi: Mladog Radnika, Dinamo Pančeva, Obilića, Mladosti iz Lučana

Rad se nalazi na poslednjem mestu tabele Jelen Superlige sa 15 bodova, a sa Jankovićem na klupi su osvojili četiri, ostvarivši pobedu, remi i tri poraza ovog proleća.

Komentari