Mojsilović: Pobeda je imperativ u Novom Sadu

Na krilima trijumfa protiv OFK Beograda, banjički superligaš odlazi na nedeljni megdan Vojvodini. Svoja očekivanja na pres konferenciji je izneo stratreg “građevinara” – Stevan Mojsilović.

– Očekivanja su kao i uvek najviša. Situacija je takva da nam je pobeda imperativ na svakoj utakmici. Idemo ekipi koja je overila plasman u finale Kupa, koja se ravnopravno nosila sa Partizanom, ekipi koja je najperspektivnija vođena sjajnim trenerom. Imamo dosta problema sa sastavom tima, tri igrača zbog kartona i dva zbog povrede neće startovati u Novom Sadu. Sa druge strane to je prilika za druge igrače da iskoriste ukazanu šansu i daju sve od sebe da se iz Novog Sada vratimo sa bodovima – istakao je Mojsilović.

Vojvodina je na impresivan način sa dve pobede protiv Spartaka izborila plasman u finale nacionalnog Kupa. Koliko umor igrača Vojvodine može biti Radov atribut u utakmici na stadionu “Karađorđe”.

– Imaju sasvim dovoljno vremena da se oporave. To je njihova stvar da se oporave, ja gledam svoju ekipu. Očekujem od svoje ekipe da odigraju na još višem nivou nego protiv OFK Beograda. Poštujemo protivnika, znamo ko je Vojvodina ali imamo pravo i mogućnosti da damo sve od sebe da se pokažemo kako radimo i treniramo. Sada više nema nepoznanica u radu sve im je jasno, imaju punu slobodu u odlučivanju sa te strane gradimo realan optimizam da možemo da napravimo dobar rezultat.

Komentari