Nedisciplina vlada JSL, Ninković opet u centru pažnje

Disciplinksa komisija FFS kaznila je Nikolu Ninkovića i Filipa Kneževića  po dve utakmice ne igranja zbog nesportskog ponašanja tokom prvenstvene utakmice. Ninković je na utakmici Partizana i Slobode Point vređao našeg najcenjenijeg arbitra Milorada Mažića i zbog toga dobio crveni karton. Knežević je na utakmici izmedju Radničkog 1923 i Rada, glavom udario protivničkog igrača.

Ninković je žestoko startovao na protivničkog igrača i dobio žuti kartron, zatim je žestoko prigovorio Mažiću.  Ninković je nastavio sa prigovorima po završetku meča na putu prema svlačionici. Mažić nije imao izbora dodelio mu je crveni karton, ali mladi fudbaler nije se zaustavio na tome. Mažić je posle utakmice dao izjavu da ga je Ninković dodatno vređao po završetku susreta. Milorad Mažić je prošle godine izglasan u 30 najboljih sudija UEFA. Vuk Rašović je naveo da će drastično da kazni igrača koji nema nameru da se smiri. Novčana kazna nije metod moga rada – istakao je Rašović

Osim pomenutih igrača raspavljalo se i o predsedniku Radničkog iz Niša Darku Bulatoviću. Protiv njega je pokrenut postupak zbog verbalnog sukoba sa glavnim sudijom meča OFK Beograd – Radnički Niš. Kažnjen je i trener Vojvodine Marko Nikolić sa 100.000 dinara zbog isključenja.

 

Komentari