Nemanja Vidaković otišao iz Pazara

Na otvaranju Jelen Superlige, Nemanja Vidaković je u “okrnjenom” timu Novog Pazara žestoko namučio Partizan i bio jedan od igrača koji su obeležili taj meč, toliko da se spominjao i zainteresovanost šampiona da ga dovede u svoje redove.

Svega nekoliko nedelja kasnije, Vidaković napušta grad na Jošanici, ali ne prelazi nigde, već odlazi kao slobodan igrač. Razlog – nezadovoljstvo statusom u klubu.

Za MONDO je izjavio:

-“Mnogo toga se promenilo u poslednje dve utakmice, što se tiče moje pozicije u timu. Dogovor nije poštovan i osećam se suvišnim. Obavestio sam upravu o svom stavu i sada sam u potrazi za novim klubom. Zahvalan sam navijačima Novog Pazara na dosadašnjoj podršci”

Vidaković je u Novi Pazar došao zimus, na poziv Slavenka Kuzeljevića. Karijeru je započeo u Obiliću, a zatim nosio dres rumunskih timova Panduri, Ramniku Valčea i Gaz Metan, u slovačkoj je igrao za DAC Dunajsku Stredu, nosio je još i dres banjalučkog Borca i osvojio titulu prvaka BiH, a u Srbiju se vratio iz azerbejdžanskog  Ravan Bakua. Za mesec dana imaće 28 godina.

 

Komentari