Nikolić: Zadatak, pronaći motiv (VIDEO)

Pred start domaćeg šampionata i utakmicu protiv ekipe Donjeg Srema, a sve u senci plasmana u plej of kvalifikacija za Ligu Evrope, trener Vojvodine Marko Nikolić je u uvodu pres konferencije zamolio novinare da mu ne postave ni jedno pitanje vezano za pobedu u Bursi već da se svi zajedno fokusiraju na  nedeljni susret  protiv tima iz Pećinaca.

-Sutra počinjemo takmičenje u prvenstvu Srbije i to protiv tima i kluba koji ne zaslužuje ni malo manji respekt nego naši prethodni protivnici u Evropi. Za to postoji mnogo razloga, počevši od igračkog kvaliteta koji taj tim igra, motivisanog trenera koji je bivši igrač i trener Vojvodine pa do organizacije tog kluba koja je specifična ali daje rezultate u ovim našim srpskim okolnostima.
Sa druge strane, mi dolazimo iz utakmica u Evropi i apsolutno je neophodno da pronađemo novi motiv, da ga podignemo na najviši mogući nivo i da ovoj utakmici pristupimo kao da je kvalifikaciona. Ona i jeste za nas trenutno najvažnija i najveća, a put do prve pobede i tri boda biće nam mnogo lakši ako tribine „karađorđa“ budu ispunjene do poslednjeg mesta.Mislim da su igrači Vojvodine svojim igrama to i zaslužili i ako tako bude, verujte da u našoj igri neće faliti ni jednog segmenta koji utiče na konačan pozitivan skor.
Jako je važno i u životu pa tako i u sportu posao započeti dobro. Imam dovoljno iskustva kao trener u „saplitanju“ na uslovno rečeno „malim“ utakmicama.
Ovim putem pozivam naše navijače da ispune tribine „Karađorđa“ i pomognu nam da prvenstvo otvorimo na pravi način.

http://www.youtube.com/watch?v=BGyBfAm9eVQ&width=617

Izvor:http://www.fkvojvodina.rs

Komentari