Nisu imali šanse za evropu, ali jesu da zarade

Novi Pazar je mali grad, svako zna sve o svakom, ali dešavanja i priče koje su pogodile grad na Jošanici, drmale bi i veća mesta.

San navijača na kraju jesenje polusezone bio je izlazak u Evropu. Taj san završen je neslavno, i nezadovoljstvom navijača, koje je raslo iz utakmice u utakmicu. Svaka informacija provlačila se između redova, bila je nezvanična, i verovatno će bez epiloga pasti u zaborav.

Sumnjali su navijači u rezultate svog kluba, ispostavilo se na kraju opravdano. Ali na “ruku” im je išlo i to što su kladionice u mnogim spornim mečevima unapred za favorite postavljali slabije timove, što se na kraju ispostavilo kao tačan podatak. Za početak uzmimo mečeve Jagodine i OFK-a u kome je tim sa petnaestog mesta bio favorit protiv tima koji igra Evropu.

U Novom Pazaru su u nedelju viđene nemile scene, čija je svrha da se prekine utakmica, za koju su domaći navijači smatrali da je nameštena.Sada već bivši podpredsednik kluba Šemsović rekao je da je  odbio da prihvati ponudu Kragujevčana od 6 bodova i plaćenih priprema.

Taman kada se sve smirilo došlo je vreme za utakmicu u Nišu protiv Radničkog. Dan pre utakmice, baš kao i pred meč u Kruševcu viđena je uvertira na društvenim mrežama. Pojavio se status na jednom profilu pod imenom “Novi Pazar” gde je navedeno da su Pazarci ovu utakmicu prodali i da će rezultat biti 2:0, osim toga objavljen je i sastav, odnosno ko sve neće nastupiti u poslednjem kolu.

Da sumnji za nameštanje utakmice ima mesta je taj da uz rezultat, svaki igrač koji je nabrojan nije ni igrao, a od navedenih jedino je Arsenijević odsustvovao zbog žutih kartona.

Ovo nije jedini put da se kroz socijalne mreže provlače prognoze mečeva Novog Pazara. Posle svega postavlja se jasno pitanje, postoji li razlog za nezadovoljstvo u redovima pristalica Pazara?

Evo kako je to izgledalo pre gostovanja Napretku.


Komentari