Nova Šampionska saradnja crveno-belih!

KK Crvena zvezda je u svečanoj sali hotela Metropol palas uz prvotimce, žensku ekipu i podmladak, predstavila novu garnituru dresova za sezonu 2013/14. Ceo prvi tim, zajedno sa Raškom Katićem koji će se večeras priključiti i treninzima, je predstavljen velikom broju novinarskih ekipa, ali i poznatim Zvezdašima.

Svečanoj promociji dresa su takođe prisustvovali i predstavnici Champion-a i Sport Vision-a, Enrike Dijaci i Anja Dmitrović, kao i predsednik crveno-belih, Nebojša Čović. Dijaci je rekao da je Čempion prezadovoljan zbog saradnje sa jednim klubom kojeg krasi tradicija i kojeg simboliše pobeda, takođe je rekao da dres ne predstavlja samo strast prema košarci, već se i zahvaljuje na lojalnosti vernoj armiji navijača.

Vidno raspoložen, Nebojša Čović je izrazio svoje zadovoljstvo zbog ovog velikog partnerstva i naveo kako je Čempion ono ka čemu Zvezda teži, biti najbolji. Predsednik je i dodao da su godine za njima bile veoma teške, ali i da su dale rezultata, konstantni napredak crveno-belih. Čović je još i imao koju reč o podmlatku tima sa Malog Kalemegdana, izneo je činjenicu da su oni budućnost srpske košarke, ali i da neće ceo život “udarati loptu”, već da se uporedo moraju i obrazovati, ali i da “ne može nikada da svane pre jutra“.

Na samom kraju promocije, vrlo lepa slika, skoro svi ljudi koji čine košarkašku Zvezdu na jednom mestu, uz zvuk poznate pesme Kvina– “We are the champions“, padanje konfeta i otkrivanje novog dresa. Verujemo da će u novim dresovima, igrači Zvezde, pisati neku novu istoriju i dokazati se u prvom Evroligaškom nastupu nakon 15 godina, uz Čempion.

Komentari