Nove zabeleške navijača Partizana

Na Tumbakovića i Vermezovića smo svi gledali kao na spasioce Partizana, ljude koji su došli da vrate staru slavu, kao početak promena u klubu, ali mislim da u tome nisu uspeli.

Pompezno je obećano: “Ekipu neće sastavljati menadžeri, već će igrati isključivo najbolji igrači”.
“Svako ima rok do priprema na Pohorju da pronađe novi klub, niko neće posle tog roka napuštati Partizan 
I uprkos tome, Partizan ostao bez Nikole Aksentijevića, Stefana Babovića u poslednjim danima prelaznog roka. Davno pošto je “Rok” zvani Pohorje istekao.

Lično me je trener Vermezović razočarao, na prvi pogled deluje kao da je osoba od autoriteta, ali kada se sve sagleda počinje da gubi kormilo na brodu zvanom Partizan.

Da li je Vermezović mogao da ucini nesto da zaštiti Babovića? 
Siguran sam da je mogao, pitanje je da li je želeo?

Babović je napustio Partizan jer je za njega bilo nemoguće da igra pred našom publikom, dok je trener AEL-a rekao da je on jedna od svetlijih tačaka u igri Partizana.

Takodje su i Norveški mediji kao udarnu sportsku vest preneli : “Najbolji igrač Partizana Stefan Babović neće igrati u revanš meču, Partizan – Tromso”

Pitam se, da li se ti navijači Partizana zaista toliko bolje razumeju u igru i fudbalsku taktiku od trenerskih velikana, Aleksandra Stanojevića, Avrama Granta, Vermezovića…
Ako je Stefan zaista igrač koji, kako kažu neki od navijača Partizana “nema blage veze sa fudbalom”, šta je to u njemu video trener Saragose Manolo Himenez?

Otišao je i mladi Nikola Aksentijević, koji još pošteno nije ni oznojio dres Partizana, kreće stazama Jovetića, Nastasića, Ljajića.
Holandski Vitese je siromašniji za dva miliona eura, bogatiji je za talentovanog Nikolu.

A mi, dragi Grobari, siguran sam da ćemo gledati Aksentijevića kroz deset godina, kao povratnika u Partizan iz putešestvija po Evropskim klubovima. Danas sam u štampi pročitao : “Afera Agrobanka: Policija ispituje Dragana Đurića!

Kao i svaki Grobar, iskreno se nadam da se neće završiti samo na ispitivanju o kreditima, nadam se da će neko potegnuti pitanje, šta je sa PARAMA PARTIZANA ?

Komentari