Novi Pazar – Fudbalski centar ili politička igračka?

Sve učestalije nezadovoljstvo navijača i sportskih radnika u Novom Pazaru kulminiralo je juče kada su navijači odlučili da zbog nesaglasnosti sa politikom kluba, jer im je zabranjen odlazak na gostovanje u Beograd, započnu bojkot.

Još jedna nemila vest za sve ljubitelje fudbala, filijala Novog Pazara, FK Jošanica stupio je u štrajk, jer su kako navode, “ostavljeni na milost i nemilost”.


Nakon što je Nedžad Dragolovčanin došao na mesto predsednika Novog Pazara uprava kluba je na njegovo insistiranje donela odluku da Jošanica postane filijala fudbalskog kluba Novi Pazar i tako je Novi Pazar preuzeo sve obaveze ovog kluba na sebe!

Uprkos fantastičnim rezultatima na pripremama , gde su ostvarili pet pobeda i remi protiv Novog Pazara, igrači još uvijek nisu primili bilo kakvu nadoknadu i odlučili su da stupe u štrajk.

FK Jošanica definitvno sutra neće igrati protiv Rudara iz Kostolca, jer igračima potraživanja nisu isplaćena već mesec i po dana. Kako “fknovipazar.net” saznaje, Obezbeđen im je prevoz  na utakmicu ali im je  rečeno “ko hoće da igra, neka igra za džabe”.

Povodom dešavanja u klubu oglasio se i bivši trener omladinaca Stane Sretenović koji je revoltiran nekim ljudima u klubu napustio mesto trenera:

-Fudbaleri Jošanice ne treniraju već par dana zbog neizmirenih dugovanja! Navijačke grupe stupile su u bojkot!  Ovo ne ide na dobro! Nesposobni ljudi, bez kvalifikacija, koji su tu samo zbog političkih aspiracija, napustite klub! Za dobro navijača, za dobro kluba, i sadašnjosti i budućnosti!  Klub ne može i ne sme biti političko sredstvo – Rekao je Sretenović

 

Komentari