Novi Pazar: Omladinci pokazali zube

Fudbalska fešta pred oko 1500 gledalaca na Gradskom stadionu.

Prodefilovali su mnogi igrači, svi sa istom željom, da zaigraju u dresu Novog Pazara. Poslednju reč o angazmanu svakog od njih, daće sef strucnog staba Nebojša Vučićević kao i njegovi saradnici. Gledaoci su uživali u dobroj igri fudbalera i golovima postignutim na atraktivan i zanimljiv način.

Posebno upečatljiv utisak ostavili su omladinci fudbalskog kluba Novi Pazar. Oni su se nedavno izborili za plasman u društvu najboljih u toj kategoriji. Današnji događaj koji se odigrao na gradskom stadionu je okarakterisan kao festival fudbala. Šef stručnog štaba, Nebojša Vučićević komentarisao je da se danas pojavilo dosta dobrih igrača, ali dodao da će se sledeće nedelje pružiti šansa i ostalim zainteresovanima.

Zbog oko sedamdeset prijavljenih igrača, mozemo reći da je Novi Pazar magnet za talente, rekao je. On je takodje pohvalio igrace kako iz prve tako i iz druge lige. Dževad Prekazi, proslavljeni fudbaler, takodje se danas pojavio kao gost koji će pomoći u izboru igrača. Ovaj događaj je od velike važnosti zato što se u ovoj nedelji bira pojačanje kako bi Novi Pazar mogao da se nosi sa ostalim Superligašima, iako klub prati teška materijalna situacija, manifestacije ovakvog sadržaja se organizuju upravo iz tog cilja rekao je Vučićević.

U prvoj kontrolnoj utakmici rezultat 2:2, (poluvreme 2:1). Strelci su bili Žulić i Pobulić za probni tim, a Mujković i Smajović za omladince. U drugoj kontrolnoj utakmici konačan rezultat bio je 4:1. Strelci su za omladince su bili Hadzibulić sa dva gola, Marukić i Mihajlović, a za probne igrače Ivanović koji je i promašio penal na tom susretu.

Komentari