Novo pojačanje na Banjici, Perica Stančevski pojačao Rad

Najave “Građevinara” o iskusnim pojačanjima sa pedigreom, dobijaju na težini. Novi fudbaler superligaša sa Banjice je omladinski i seniorski reprezentativac Makedonije, Perica Stančevski.

U svom prvom obraćanju okupljenim medijima, Stančevski je rekao:

Hvala Radu na ukazanom poverenju. Nadam se da ću ga opravdati. Verujem da tim može da ispuni cilj i opstane u ligi. Niko se ne bavi sportom da bi se predao. Imamo sve uslove i verujem da ćemo izboriti opstanak. Naveo je Stančevski.

Očekivanja kluba izneo je strateg Rada Aleksandar Janković:

Od Perice očekujemo dve stvari. Prva je da svojim fudbalskim znanjem i tehnikom doprinese igri ekipe, a drugo je da svojom ličnošću i karakterom pomogne našim mladim talentima da postanu kompletni igrači”, istakao je Janković

Predsednik Rada Vladimir Savić još jednom je rekao da je plan “Građevinara” da u zimskom prelaznom roku dovedu nekoliko iskusnih igrača i tako podignu kvalitet tima, a dovodjenje Stančevskog je nazvao prvim korakom u ispunjenju tog cilja.

Stančevski (28) je prošao omladinsku školu Partizana, a u karijeri je igrao za Hajduk sa Liona, Teleoptik, Bežaniju, Čukarički, Borac iz Banjaluke i Željeznicar iz Sarajeva

SARADNJA SA FK ŽARKOVO 

Na Banjici je danas ozvaničena saradnja sa srpskoligašem Žarkovom. Nekadašnje filijale Palić i BASK su sada dobile  svoje nove sadržaje u žarkovačkoj šumi i za očekivati je da novom tehničkom saradnjom budu zadovoljne obe strane!

Komentari