Obradović: Hvala navijačima, nikada mi nije lako da igram protiv Partizana

Partizan je u prvom poluvremenu imao 11 skokova u napadu što je dovelo do brze i napadačke košarke Partizana. Bez obzira što su igrali dobro i što su igrali pred izvanrednom publikom, mi smo morali da nadjemo način da upišemo pobedu, što smo i uradili.
Ja nemam običaj da ističem pojedince, ali moram da pohvalim Sipahija, koji je igrao kao da ima 30 godina ne 18. Zahvaljujem navijačima Partizana što su mi priredili toplu dobrodošlicu, meni nije lako da igram pred Grobarima i protiv Partizana. Partizan iz godine u godinu ima mlad tim, ali publika ima poverenja u njih i svaka im čast na tome. Igrali su veoma dobro i agresivno, dominirali su igrači Partizana u prvom poluvremenu. Morao sam u poluvremenu da reagujem, da probudim tim, da u nastavku zaigraju sa više želje, to sam uspeo. Rekao je Obradović.

Bila je ovo teška utakmica, znali smo šta nas očekuje u Pioniru, Partizan bolje igra na domaćem terenu nego na strani, mi smo na početku imali problema ali smo uspeli da sigurno privedemo utakmicu kraju. Rekao je Nemanja Bjelica.

 

Komentari