Odbijena žalba Partizana!

Prigovor Partizana na suđenje Ninoslava Spasića u utakmici 16. kola Jelen Superlige, sa Novim Pazarom je odbijen.

To je potvrdio Zdravko Jokić, predsednik Odbora za analizu suđenja i rangiranje sudija. Podsetimo, sporan detalj dogodio se u samoj završnici meča, kada je Andrija Živković postigao gol koji je bio poništen. Pogodak Partizana nije priznat zbog ranijeg prekršaja koji je Petar Škuletić napravio nad Slobodanom Vukovićem, a ne kasnije, nad golmanom Pazaraca Milošem Budakovićem.

– Zasedali smo i odluka je bila jednoglasna. Pogledali smo video snimak iz Novog Pazara i zaključili da je prigovor bio neosnovan. Utvrdili smo da je napadač Partizana Petar Škuletić podlakticom odgurnuo igrača Novog Pazara, Slobodana Vukovića i tako ga destabilizovao. Tada je i napravljen prekršaj. Sudija Spasić je tada dosudio prekršaj i samim tim prekinuo igru. Sve što se posle toga dešavalo nije bilo razmatrano jer je igra bila prekinuta – rekao je Jokić u razgovoru za SPORTAL.RS i dodao da je suđenje Spasića ocenjeno kao zadovoljavajuće.

– Razmatrane su i druge odluke sudije Spasića i na kraju smo došli do zaključka da je njegovo suđenje bilo zadovoljavajuće. Nije bilo dobro, ni vrlo dobro, već zadovoljavajuće. Bilo je nekoliko propusta, kao što je dodeljivanje žutih kartona igračima Partizana, ali kao što sam rekao, sve u svemu suđenje je bilo zadovoljavajuće – zaključio je Jokić i dodao da ostale utakmice 16. kola nacionalnog prvenstva nisu razmatrane pošto nije bilo prigovora.

Komentari